Вт. Апр 30th, 2024

Танкісти, що приймають участь в АТО, просять доукомплектувати танки активним захистом типу «Ніж»Військовослужбовці 1-ої танкової бригади, що приймають участь в антитерористичній операції, просять керівництво країни укомплектувати всі танки активним захистом українського виробництва типу «Ніж».

Про це на своїй сторінці у facebook повідомляє главред Цензор.нет Юрій Бутусов, передає Преса України.

«1-я танкова бригада в зоні АТО просить забезпечити всі бойові машини України новітніми комплексами активного захисту «Ніж» українського виробництва. Зараз значна кількість бронетехніки не оснащено системами активного захисту, що може призвести до втрат. Кілька танків бригади з комплексами «Ніж» отримали прямі попадання гранатометів РПГ-7, протитанкових керованих ракет «Штурм» і «Фагот» і не отримали жодних пошкоджень.

Знаючи повну організаційну безпорадність Міністерства оборони, пишу у відкритий ефір, може хоч хтось зверне увагу на цю проблему? Танки — засіб прориву оборони противника, який чудово забезпечений протитанковими ракетами усіх класів з російських военторгов. «Ніж» на ринку не купиш, тут одні волонтери не впораються. Активний захист гостро необхідна», — пише Бутусов.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x