Вт. Апр 30th, 2024

Буде новий озброєний Майдан — експертНайближчими днями «Правий сектор» може організувати майдан №3 і зброя у них буде з самого початку.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політтехнолог Сергій Гайдай.

«Нинішні політики, які на хвилі майдану зайняли місця при владі, не змінили структуру влади. А це, якщо не з вбивством активіста «Правого сектора» Олександра Музичка, так з іншими діями призведе до майдану №3. Смерть Музичка була вигідна цій владі. Такі люди, як він, діють не за правилами. Тому створюють загрозу для чинної влади», — зауважив він.

Експерт переконаний, зараз треба робити все, щоб не було ще одного майдану.

«На початку першого майдану Янукович зіштовхнувся з подібною ситуацією і замість того, щоб її гасити, розпалював. Якщо б після побиття був звільнений Віталій Захарченко, покарані всі причетні до побиття, то скоріш за все Майдану б не було. Янукович досі був би президентом і ми б мали розмову про вибори 2015 року чи переможе, чи не переможе. Зараз Арсену Авакову треба подати у відставку і доробити публічне розслідування всіх тих дієвих осіб, які організували це вбивство. Інакше буде озброєний Майдан, який загрожує державності. Особливо, враховуючи, що російські війська стоять на кордоні. Думаю кар’єра одного політика не варта того, щоб зникла ціла держава. Колись ми воювали проти влади, в якої такого вибору не було. Щоб в державі не відбувалося, вони вважали, що їх влада недоторкана. І зараз неважливо чи винен Аваков, чи ні. Не можна затримати людину і вбивати її. Справа, яка відкрита по Музичку — це злісне хуліганство. За таке не вбивають», — сказав Гайдай.

Нагадаємо, сьогодні під стінами Верховної Ради України активісти «Правого сектору» продовжували вимагати відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Марк Роташ
Марк Роташ
10 лет назад

Власть решила, что мы будет перед ними на полусогнутых.
Майдан вначале вообще не хотел ни каких партий, эта троица нахально
присоединилась. Майдан был само достаточный, киевляне, другие города и регионы,
а также диаспора достаточно хорошо обеспечивала майдан. Политики организовали
туалеты, немного дров.

Батькивщина с
Свободой решили, что им все можно, резко крылья повырастали. Крым просрали, в
первые 2 дня можно было не допустить разбой оккупантов. Авваков и Наливайченко
упустили Януковича, видетели они не хотели стрелять, заявив, он никуда не
денется, а в итого из-за этого настала беда.

Аваков не арестовал
Царева, Клюева, Януковичей, и других. Но зато начал охотится на ПС, так
как от них был сильный контроль, за их продажность и деление посад.

Нужно срочно выборы в ВР и их всех на фик далеко и
надолго

Орест Терлецький
Орест Терлецький
10 лет назад

хай спочатку «герой»ярош відповість-що він робив на прийомі у вбивці Януковича в день розстрілу майдану!!!???і нікому про це не сказав..!ніхто з правого сектору не загинув під час протистояння…в той час як тільки зі Свободи загинуло 18 хлопців!!на кордоні-війська окупантів а «пс»замість того щоб йти в нацгвардію бігають зі зброєю і в масках по вулицях!!одним словом—путінські маріонетки і провокатори!ганьба вам телепні і зрадники!!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x