Пт. Апр 19th, 2024

Найсвіжіший тренд в українській економіці

Люблю вас, українці, а особливо «продвинуті» україночки! Поки наші доблесні чиновники і міністри рвуть волосся на собі, як виправити економічну ситуацію в Україні, народ знайшов чудовий спосіб допомогти собі і один одному.

Чи хтось підрахунки скільки товарів закордонного виробника купує кожен українець? Певно ні. Але всі чудово знають про китайського монополіста на всі товари, про білоруську косметику, ну і саме болюче питання на сьогодні – російські товари. Започаткована у Львові акція «Бойкот партії регіонів», не дивлячись на песимістичні прогнози, таки дала свої результати. А ескалація політичних негараздів в Україні спровокувала цілу війну домогосподарок проти російських товарів. Флешмоби, заклики, пояснення активістів у супермаркетах «face to face», розповсюдження інформації через соціальні мережі про бойкот товарів російського виробника, вже давно накрили Україну. Після оголошення активістами в Україні бойкоту, продажі російських товарів значно зменшилися. Не допомогло навіть зниження їх ціни майже вдвоє. По словам продавців київських магазинів, до бойкоту найактивніше долучилися жінки. Косметика, побутова хімія, продукти харчування стали не цікавими для українського споживача, який може собі дозволити дорожчу альтернативу. Але будь-який соціальний менеджер, або маркетолог вам скаже, що не має нічого дієвішого на ринку за мотивацію. Знайти достойний замінник товарів не лише російського виробника, але й виробництва інших країн, в українському споживчому просторі самостійно досить важко, адже підприємці не завжди мають можливість проводити всеукраїнську рекламну кампанію. А їх товари не чим не гірші, а, іноді, навіть кращі за якістю і доступні за ціною. Допомогти собі і підтримати українського виробника взялися українські жінки, спілкуючись через соціальні мережі та пропонуючи списки і посилання на сайти українських виробників. Задоволені усі: і господиня, і її гаманець, і український виробник. А головне усіх об’єднує надія, що хоч таким способом можна допомогти економіці країни та дошкулити ненависному російському загарбнику і окупанту.

А оскільки ваш вибір не вимагає ні паспорта, ні спілкування на якійсь певній мові, ні певного віросповідання чи належності до певної релігії, він не розділяє за віком чи статтю, за місцем проживання чи соціальним статусом і не потребує йти проти совісті і честі – вибирайте українське! Будьте економними, свідомими і стильними українцями!

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
дмитрий якименко
дмитрий якименко
9 лет назад

даёшь родной «ЗАПОРОЖЕЦ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x