Сб. Апр 27th, 2024

Юлія Савостіна презентувала книгу "У пошуках made in Ukraine"      21 серпня в «Читай-Місті» відбулася презентація книги Юлії Савостіної «У пошуках made in Ukraine». У книзі автор описала підсумок експерименту і однойменного проекту, ідея якого полягала в пошуку українських виробників і задоволенні всіх побутових потреб виключно за рахунок товарів вітчизняного виробництва.
IMG_5938 

Що виробляють в Україні, де виробляють і як це можна придбати — про все це можна дізнатися з книги «У пошуках made in Ukraine».

IMG_6048
«В ході експерименту «У пошуках made in Ukraine»  були знайдені, саме знайдені, шляхом наполегливих візитів і дзвінків, постійних роз’їздів по країні півтори тисячі виробників, — розповіла автор книги гостям презентації. — В Україні, виявляється, можна знайти практично всі необхідні товари відмінної якості та за доступними цінами. Але ще більше дивує те, що українські майстри примудряються виробляти неймовірні товари – вирощувати устриць, осетрів, отримувати відмінний урожай екзотичних фруктів, чаю, виготовляти арахісове масло, хамон і віскі. Заснований на тлі проекту фестиваль «У пошуках made in Ukraine» показав безумовну зацікавленість українських споживачів купувати вітчизняні товари, спонсорів – спонсорувати подібні проекти, а виробників – бажання розповісти про себе та презентувати продукт своєї діяльності».

Книга «У пошуках made in Ukraine»  умовно розділена на дві частини. У першій описано хід експерименту і кращі з кращих виробники у регіонах України. У другій частині – тематичний  каталог виробників за товарними групами. Такий формат подачі дає змогу з легкістю знайти потрібний продукт у кожному з регіонів України.

      «Особливе чуття Юлії підказало ідею, а життя втілило її в реальність. — Каже голова видавництва Самміт-Книга Іван Степурін. — Неймовірний збіг з громадським національним піднесенням і подіями на Майдані дали резонанс проекту. До ідеї підключилася величезна кількість цікавих, розумних людей з палаючими очима, закоханих у свою країну. А ми раді, що саме нам вдалося видати цю важливу зараз книгу».

Через кілька місяців планується видання електронної версії книги трьома мовами. Відсьогодні можна придбати друкарську версію «У пошуках made in Ukraine».
Купуйте українське!      

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x