Чт. Апр 25th, 2024

У Києві – страшна аварія. Хто вижив - невідомоЯк повідомляє кореспондент Автополігон.інфо – серйозна аварія сталася в понеділок, 11 листопада, у Києві на вулиці Заболотного.

У результаті зіткнення трьох автомобілів — Chery , Hyundai та вантажівки Volvo постраждало 4 людини. Пасажирів Hyundai і Chery госпіталізували медики «швидкої допомоги» , а водій вантажівки, поляк, по-українськи не говорив, відтак нічого не міг пояснити. Тому попередньо причину аварії розповіли очевидці.

З їх слів — Chery, рухаючись у напрямку Столичного шосе, обганяв потік авто по «зустрічній», незважаючи на подвійну суцільну. З невідомих причин, водій «китайця», повертаючись у свою смугу, зіткнувся з попутною вантажівкою Volvo, після чого некерований Chery вилетів на смугу зустрічного руху, де в лобову зіткнувся з Hyundai.

Крім лікарів, на місце аварії прибули також рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій. З важкими травмами був госпіталізований водій Hyundai, а також троє чоловіків, що знаходилися в Chery. Причини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x