Ср. Апр 24th, 2024

Терористи намагаються вирватись з кільця, яке все щільніше затискається навколо них,- прес-центр АТОБойовики намагаються не допустити оточення їх силами АТО в районах міст Стаханов, Алчевськ та Луганськ. Терористи продовжують обстрілвати ЗСУ з танків та БМ 21 «Град».

Про це повідомив прес-центр АТО.

“Бойовики намагаються не допустити оточення їх силами АТО в районах міст Стаханов, Алчевськ та Луганськ. Терористи намагаються зупинити наступ Збройних Сил України. Для цього маргинали у місті Горлівка здійснюють накопичення сил та засобів для подальшого їх перегрупування в напрямку міст Шахтарськ-Торез-Сніжне. Не припиняється потік постачання військової техніки та боєприпасів з території Російської Федерації. Мінометами та стрілецькою зброєю було обстріляно блокпости неподалік населеного пункту Красного Яру та Чернухіно. З мінометів було обстріляно позиції піхотинців північно-східніше Донецька. Терористи намагаються вирватись з кільця, що немов зашморг все щільніше затискається навколо них. Під час спроби перетнути блокпост на перехресті доріг Орлово-Іванів бійці сил АТО зупинили підозрілий автомобіль. З якого в них полетіла граната. Та незважаючи на опір,злочинців було знищено.
Продовжується артилерійсько-мінометний обстріл позицій сил АТО з території Російської Федерації. Зокрема з танків та БМ 21 «Град» двічі було обстріляно позиції піхотинців неподалік населеного пункту Степанівка”, – йдеться у повідомленні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x