Вт. Апр 23rd, 2024

Суд заборонив називати Парубію Медвчедчука «посібником терористів» і «бандитом»Андрій Парубій програв суд Віктору Медвчедчуку. Суд заборонив називати Парубію Медвчедчука «посібником терористів» і «бандитом».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив український журналіст та громадський діяч Ігор Мосійчук.

Вчора Андрій Парубій програв суд Віктору Медвчедчуку. Суд заборонив називати Парубію Медвчедчука «посібником терористів» і «бандитом». Таке рішення винесла суддя Печерського районного суду м.Києва Вікторія Бортницька. Саме смішне в цій історії те, що головного коменданта Майдану Андрія Парубія засудила суддя, яка мала потрапити під люстрацію. Саме Вікторія Бортницька винесла одне з перших рішень по ув’язненню активістів Майдану, ще на початку Революції гідності.

Виникає закономірне питання: чому шанований мною Андрій Парубій перебуваючи на посаді секретаря РНБО абсолютно жодним чином не доклався до проведення люстрації і відсторонення суддів, які виносили політично-мотивовані рішення?

Все це б виглядало дуже смішним якби не одне «але». Ті самі судді, прокурори, слідчі, які засуджували в часи кривавого режиму Януковича громадських активістів за політичними мотивами, зараз оклигались від удару, який був нанесений системі народом і продовжують далі служити своїм старим господарям медведчукам, ахметовим, клюєвим, пшонкам, льовочкіним, коломойським та іншим представникам бандитсько-олігархічних кланів.

Вищевикладене підтверджує, що нова революція буде носити виразно антиолігархічний та антисистемний характер, і якщо Революція гідності нікого нічого не навчила, то антиолігархічна навчить точно, бо тоді народ прекрасить ліхтарі на Хрещатику суддями, прокурами, слідчими та їхніхніми господарями. Не врятує їх , ані втеча за кордон, ані мільярдні статки.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x