Пт. Апр 19th, 2024

Російська сторона передала п’ятьох військовослужбовців 72 бригади, які незаконно утримувались на території РФСьогодні російська сторона передала українським прикордонникам п’ятьох військовослужбовців 72 бригади, які незаконно утримувались на території РФ.

Про це повідомив прес-центр АТО.

“Сьогодні вночі, приблизно о 1:40 російська сторона передала українським прикордонникам п’ятьох військовослужбовців 72 бригади, які незаконно утримувались на території Російської Федерації. Передача відбулася на прикордонному пункті пропуску «Мілове» Луганської області. Про це під час прес-конференції в Києві заявив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.
Кожен з військовослужбовців 72-ої бригади, хто залишився вірним Присязі та виконав свій обов’язок, буде представлений до державної нагороди або відзнаки Міністерства оборони. Найближчим часом бригада буде доукомплектована, забезпечена озброєнням та технікою, посилена бойовими офіцерами. Після проходження необхідної медичної та психологічної реабілітації, солдати та офіцери бригади будуть направлені на ротаційній основі у відпустки”, – йдеться у повідомленні.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x