Чт. Апр 25th, 2024

Кернес назвав Богословську "повією" і заявив, що вона "прогнила до п'ят" Главі Харкова не сподобалось, що екс-регіоналка кличе людей на Євромайдан. Міськрада Харкова Кернес назвав Богословську «політичною повією» Міський голова Харкова Геннадій Кернес назвав депутатку Інні Богословську, яка раніше вийшла з Партії регіонів, «повією» і заявив, що вона «прогнила з голови до п’ят».   Мер Харкова жорстко прокоментував заклик Богословської до жителів півдня та сходу України підтримати Євромайдан. Кернес назвав колишню регіоналку «повією», пише ТСН.

«Як харківський міський голова, відповідальний за півторамільйонне місто, хочу зазначити: якщо депутат-повія Богословська думає про те, що в Харкові всі тільки й думають про майдани, то вона просто політичний лузер, який не розуміє, чого зараз чекають люди», — написав Кернес у своєму звернені, який оприлюднила прес-служба Харківської міськради. Також Кернес наголосив на тому, що Богословська «зрадила» своїх однопартійців і тому «прогнила з голови до п’ят».

«Її поведінка зайвий раз доводить, що політична проституція в Україні — річ, на жаль, буденна. Богословська не раз зраджувала своїх соратників, з чого можна зробити висновок, що вона прогнила від голови до п’ят», — резюмував глава Харкова. Нагадаємо, раніше Кернес у перепалці з мером Тернополя закликав замість Євромайдану готуватися до Нового року. 

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
valentin
valentin
10 лет назад

гепа забув як він бігав у помаранчевому шалику та сварив януковича

Валерий Микенин
Валерий Микенин
10 лет назад

Шакалы грызутся, вокруг все смеются.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x