Пт. Апр 19th, 2024

Для когось, робота на свіжому повітрі це не мрія вирватись з офісу, ажде вся робота не тільки на землі, а такі як промальпіністи ризикують своїм життям, тому що працюють з висотою. Тут відповідальність несуть самі за себе. Що таке безпека найкраще знають вони. Висота вона приваблива, але водночас загадкова. Є певна кількість людей, котрі бояться висоти.

Це високооплачувана робота, але й небезпечна. Кожну дрібницю беруть на себе. Можна сказати, що їхнє життя не застраховане від помилок. Тому краще підійти з відповідальністю до вибору правильного спорядження, щоб уникнути наслідків, яких нам би не хотілось бачити.

Ми думаю, що таких людей як промальпіністи видно здалеку. Тільки вони посеред білого дня можуть бути обвішані спеціальним спорядженням, для сьогоднішньої роботи. І таке залізо немало важить. А уявіть собі, як вони витримують цілий день висіти на шнурках і виконувати наші побажання, не кожному під силу таке.

Для своєї зручності промальпіністи беруть все найкраще, і страхувальна система це саме перше, що потрібно. До неї потрібен свій підхід, кожна деталь важлива, адже їм цілий день потрібно провести в сидячому положенні. Саме найперше на що звертають увагу — це ремені системи, чи вони широкі і м’які. Чим ширші на поясі тим зручніше буде сидіти на Вас.

Є ще такі нюанс окремо продається верх і низ, але є і суцільні. Суцільні системи мають в комплекті карабін для з’єднання двох частин. Якщо брати окремо верх і низ то і карабін прийдеться також окремо купляти. Важливо в таких системах кількість кишень, це все дає можливість правильно розподілити кількість спорядження для вільних рухів.

Зазвичай, виробники такі кишенькі роблять з пластикових або ж силіконових вставках, це суттєво допомагає швидко закріпити спорядження, або взяти те що нам потрібно в даний момент. Адже коли зручно нам сидіти в системі то із кращим задоволенням зробимо свою роботу.

Ви працюєте, а ми тішимо Вас новинками. Глянути, приміряти, Ви звичайно можете в магазині туристичного спорядження Терра Інкогніта, що знаходиться в Києві Львові та Одесі або ж інтернет магазин.

Радо допоможемо підібрати ту чи іншу модель, розкажемо їхні плюси та мінуси.

Ми велика команда з багаторічним досвідом роботи чекаємо на Вас.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x