Сб. Июл 27th, 2024

Сучасні технології майже повністю змінили функціонування бізнес-середовища. Використання оптоволокна для приєднання до інтернету надає компаніям значні конкурентні переваги і дозволяє ефективно використовувати хмарні сервіси. У той час як оптоволоконне підключення до глобальної мережі проникло у великий бізнес Південної Африки, в середовищі малого і середнього бізнесу стала поширеною думка, що технологія FTTB обмежена корпоративним сектором. Насправді високий рівень продуктивності рішення і всі пов’язані з ним переваги можуть бути легко перенесені на малий бізнес.

Український оператор мобільного зв’язку Київстар пропонує своїм клієнтам приєднання до швидкісного інтернет-каналу, яке забезпечить якісний зв’язок з високою пропускною здатністю. Під час підключення технології абоненти отримують такі переваги:

  • виділена оптична лінія зі швидкістю до 100 Мбіт/с;
  • можливість використовувати статичну IP-адресу;
  • технічна підтримка 24/7 від фахівців компанії;
  • економія бюджету;
  • вигідні тарифні плани для підприємців.

Три найголовніші переваги FTTB для бізнесу

  1. Високий рівень продуктивності. FTTB забезпечує продуктивність, яка набагато переважає показники FTTH. Домашнє оптоволокно передбачає простіше налаштування для житлових будинків з меншими вимогами до приєднання. Хоча це більш рентабельно, такий варіант характеризується більшою кількістю простоїв, конфліктів і нижчою швидкістю лінії — все це знижує продуктивність і може негативно вплинути на бізнес. Тут FTTB пропонує чудове рішення, гарантуючи, що зв’язок з кіберпростором завжди залишається доступним.
  2. Висока пропускна здатність. Велика кількість співробітників, які спільно використовують одну лінію провайдера, може призвести до конфлікту. Що нижчий коефіцієнт конкуренції між пристроями в мережі, то вище якість зв’язку. Ідеальне співвідношення становить 1:1. Саме такий показник забезпечує FTTB, оскільки це єдине рішення, здатне запропонувати спеціалізовану оптоволоконну лінію, розраховану на високе навантаження, та статичну IP-адресу.
  3. Збільшення часу безвідмовної роботи. Існує мало підприємств, які не відчувають навіть часткових простоїв. У висококонкурентному середовищі малому бізнесу потрібно якомога більше часу безвідмовної роботи. FTTB приділяє цьому першочергову увагу, використовуючи більш високі можливості лінії.

Оптичний інтернет від Київстар — це впевненість у корпоративній IT-інфраструктурі в будь-який момент. Технологію використовують в ресторанах, салонах краси, аптеках, офісах, сервісних центрах, магазинах та ін. Отримати більш детальну інформацію та безкоштовну консультацію можна на сайті.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x