Пт. Апр 26th, 2024

Захоплення Криму розв'язало Путіну руки в Росії – La RepubblicaПісля воєнної авантюри Путін робить в Росії все, що йому заманеться: вводить цензуру в інтернеті і тисне на опозицію, пише ТСН.

Захоплення Криму розв’язало Путіну руки в Росії
Після силового захоплення Криму президент Володимир Путін став «суперзіркою» в Росії і почав втілювати в своїй країні те, на що не наважувався раніше.

Про це сьогодні пише італійська газета La Repubblica, зауважуючи, що воєнна кампанія проти України підняла рейтинг Путіна. І ця підтримка росіян дозволила йому беззастережно робити те, що він давно планував в своїй країні.

Зокрема він може, не боячись обговорення в суспільстві, «мучити» опозицію, вводити цензуру в пресі та інтернеті і навіть позбутися дружини.

Видання звертає увагу на те, що вчора з офіційного сайту Кремля зникли будь-які згадки про тепер вже колишню дружину Путіна – Людмилу. Однак в Росії це ніхто не обговорює під тиском Кермля.

«В Росії більше не обговорюють Путіна. Всі дисонуючі голоси заглушені. Live Journal опинився у складній ситуації: Ростелеком заблокував доступ своїм користувачам до «Живого журналу». Легендарне «Ехо Москви» стало виходити в ефір лише після звільнення одного із засновників і набагато тихіше. Путін готується до нового підкручування гайок в Facebook і Twitter. Неочікувані наслідки кримської операції», — пише газета.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Конструктор
Конструктор
10 лет назад

Верно. Можно предположить даже большее. Например, массовые расстрелы недовольных официальной политикой Кремля.Или массовое строительство концлагерей по всей территории РФ. Как вам такие, с позволения сказать , «перспективы», а?… Ведь как известно, аппетит приходит во время еды…

Yoll
Yoll
10 лет назад

Клон Северной Кореи

2
0
Would love your thoughts, please comment.x