Пт. Апр 19th, 2024

22014Соціал-національна асамблея (СНА), яка є однією із засновниць «Правого сектору» й активно співпрацює з Радикальною партією Олега Ляшка, планує самостійне політичне майбутнє.

Про це Gazeta.ua повідомив заступник командира батальйону «Азов», член Соціал-національної асамблеї (СНА)Ігор Мосійчук.

«Зараз ми перебуваємо на сході України з метою збереження її територіальної цілісності. «Патріот України» і СНА є основою батальйону «Азов», — зазначив Мосійчук.

На його переконання, політичне майбутнє країни можливе лише після перемоги над ворогом.

Активіст наголосив, що величезну перспективу матимуть ті політичні сили, в лавах яких на вибори підуть командири добровольчих загонів та бійці-герої війни.

«Українці підтримають тих, хто не просто говорить, а на ділі воює на східному фронті, захищаючи мир і спокій Києва, Полтави, Львова, Черкас. Адже наш народ втомився від політики. Народу потрібні люди прямої дії. Де їх взяти як не серед ветеранів добровольчих загонів?» — зауважив Мосійчук.

Він заявив, що насамперед Україні потрібно завершити переможно війну на Донбасі й «створити мегапотужну політичну силу, яка відновить соціальну та національну справедливість у країні».

«Соціал-національна асамблея розвиватиметься далі, як окрема політична сила. Хоча на час виборів можливий союз СНА з іншими партіями», — додав Мосійчук.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x