Пт. Апр 26th, 2024

Міжнародне співтовариство не може вдавати, що в Україні нічого не сталося і має діяти рішуче.

Про це заявив голова Ради міністрів Польщі Дональд Туск під час поїздки до міста Бартошице на північному сході Польщі в неділю, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Польща намагається зробити усе можливе, щоб Європа і світ не забули про те, що комусь зараз погано… Дипломатичні заходи мають допомогти, аби чергові рішення не призвели до наступної драми. Але коли потрібно, ми повинні бути рішучими: вважаю, що міжнародне співтовариство, Європа не може вдавати, що нічого не трапилося (в Україні. — Ред.)»,- заявив Туск.

Він підкреслив, що виступає проти відміни місцевого прикордонного руху з Калінінградською областю Росії через «імперські ініціативи» в Росії.«Важливо показати, що відносини між людьми, торговцями і підприємцями не повинні відчувати ефекту землетрусу лише тому, що хтось реалізує імперські ініціативи»,- зазначив Туск.

Глава польського уряду наголосив, що особисто перевіряв інформацію, яку розповсюджувала «російська пропаганда» щодо випадків нібито «поганого ставлення» до росіян у смузі місцевого прикордонного руху з Калінінградською областю РФ, і інформація не підтверджувалася.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x