Чт. Мар 28th, 2024

Януковича ніхто не виправдає і не помилує — експертРосія не видасть Україні екс-президентаВіктора Януковича.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Бондаренко.

«Янукович перетворився у фактор інформаційної війни Росії проти України. Там його називають легітимним. Президентські вибори не визнають. Так само можуть вчинити щодо того, хто на них буде обраний. За президента й надалі видаватимуть Януковича, посилаючись на його домовленість із опозицією про призначення виборів на грудень. А втечу з України пояснюватимуть тим, що, мовляв, не були дотримані гарантії безпеки», — зазначив він.

За словами експерта, влада запізно прийняла рішення про затримання Януковича. «Якби все було зроблено вчасно, можливо, Януковичу б не вдалося перетнути кордон. Бо прикордонники б знали, що доведеться відповідати за те, що відпустили його. Не виключено, що так сталося через те, що його просто вважали недоторканним», — наголосив Бондаренко.

Він впевнений, що Янукович відповідатиме за причетність до розстрілу людей на Майдані. «Цей злочин не має строку давності. Рано чи пізно йому доведеться постати перед судом. У всіх розвинених та демократичних країнах судять президентів. Що ж говорити про тих, у кого руки по лікоть в крові. А наш взагалі в ній по шию. Ніхто його не виправдає й не помилує», — зауважив політолог.

Нагадаємо, Генпрокуратура видала ордер на затримання та доставку до суду екс-президента Віктора Януковича.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
галина
галина
9 лет назад

Как он уже обрыд, этот *легитимный*, ему одна дорога — или в клетку Печерского суда, или в Гаагу, да, собственно . большие сомнения, что это ничтожество еще живо (ущко — *не настоящее!*)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x