Чт. Апр 25th, 2024

У ніч з 8 на 9 квітня очікується введення російських військ на територію України та масштабні провокації

Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у «Фейсбуці», передає Еспресо.TV.

За його словами, група «Інформаційний спротив» із власних джерел отримала вичерпні підтвердження заяви МЗС України про те, що активність сепаратистів на сході України, яка спостерігається вже третю добу, є початком здійснення другого етапу сценарію із вторгненню Росії в нашу країну.

«Зокрема, за нашими даними, сьогодні за планом ГРУ ГШ ЗС РФ лідерам сепаратистів віддані вказівки в ніч з 8 на 9 квітня ц.р. організувати «коридор» через державний кордон України для проходження колон військової техніки РФ з російської території», — повідомляє Тимчук.

Також, за його словами, сепаратисти отримали наказ організовувати провокації з жертвами в містах регіону. «З тим, щоб російська сторона могла це інтерпретувати як «терор української влади проти народу»», — пише він.

Крім того, за інформацією огранізації, координатори російського ГРУ, які «працюють» у регіоні, дали вказівку сепаратистам застосовувати зброю при спробах звільнити захоплені ними адмінбудівлі.

«За нашими даними, українські правоохоронці та спецслужби наразі вживають необхідних заходів для блокування сепаратистських груп. Держприкордонслужба і Збройні сили України проводять заходи з блокування держкордону і оборони прикордонних районів», — зазначив Тимчук

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x