Сб. Апр 27th, 2024

Власть готовит масштабные фальсификации выборов - КличкоПартия регионов готовит масштабные фальсификации на октябрьских выборах в Верховную Раду Украины, пишет ТСН.

Об этом заявил лидер партии "УДАР" Виталий Кличко, сообщает его пресс-служба. "Когда мы увидели, как формируют участковые избирательные комиссии, мы понимаем, что это система. Ведь те нарушения, которые происходят во время жеребьевки — когда его результаты полностью подгоняют под интересы партии власти, намеренная путаница и ошибки в фамилиях при представлении кандидатур, абсолютная непрозрачность процесса жеребьевка — все это убеждает лишь в одном. Что власть уже на этапе формирования комиссий готовится к масштабным фальсификациям выборов", — отметил политик. Лидер "Удара" призвал членов УИК проникнуться ответственностью и содействовать честному волеизъявлению и объективному установлению результатов голосования. "Принимая участие в манипуляциях и фальсификациях, вы рубите сук, на котором сидите. Нельзя продавать свое будущее. Должно же быть у людей гражданское сознание, и сейчас самое время его проявить", — сказал он. Кличко считает выборы-2012 последним шансом Украины на успешную европейскую интеграцию. "Эти выборы — серьезный тест для Украины.

Если мы его не пройдем — у нас не останется никаких шансов на успех по евроинтеграции и демократических преобразований", — убежден политик.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
8 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Александр Германович Бойцов
Александр Германович Бойцов
11 лет назад

Видать здорово ему по голове настучали !

Disqus
Disqus
11 лет назад

Это ты в каком смысле? Неужели он не прав и все везде сейчаc делается чисто, честно, по-закону? Или просто подлизать кому-то захотелось?

ПОЛНЫЙ АБЗАЦ ОТ ПР
ПОЛНЫЙ АБЗАЦ ОТ ПР
11 лет назад

клоун ты приходи я и твою голубую рожу розторощу!  

Михйало
Михйало
11 лет назад

 Мурло, під поганялом «козачок» засланий, Ви сам імовірно бидло і підтримуєте політичне бидло в правлячій владі!!!

ПОЛНЫЙ АБЗАЦ ОТ ПР
ПОЛНЫЙ АБЗАЦ ОТ ПР
11 лет назад

ОН ПРАВ НА ВСЕ 100% БЕЗ ФАЛЬСИФИКАЦИЙ  ОНИ ПРОСТО ПРОИГРАЮТ ПОТОМУ ЧТО ВСЕ МЕНЬШЕ ДЕБИЛОВ КОТОРЫЕ ГОТОВЫ ЗА НИХ ГОЛОСОВАТЬ! ДУРАКОВ УЖЕ НЕТ!  

Dodik
Dodik
11 лет назад

Віталій прав на 100%. Чесно виграти вибори влада не може , так як народ зрозумів, яке» покращення» вона йому зробила, а ще більше народ чекає далі, коли влада виграє не чесним способом ці вибори, коли вона начне продаж землі, зроьить платной, тобто страховой, медицину і дальше поведе її «оптимізацію», як зросте відразу після виборів життевий рівень простих люде, коли зростуть знову вдвічі тарифи на газ і компослуги, а гривня впаде раза в 1.5 до долава, а відповідно ціни скочать в 1.5 рази на все. Це при тому , що в бюджеті на 2013 рік зовсім не заплановано підвищувати соціальні стандарти, і навіть покривати інфляцію…
Тобто , якщо народ дозволить цій владі залишитись, то його ждуть найгірші часи, а країну -втрата незалежності і повернення її в імперську Росію, а не в Євросоюз. Потібно голосувати за нові і патріотичні сили. Це партії Кличка і Тягнибока, за Батьківщину.
Вибір за нами. А від нього залежить наше майбутнє і наших дітей.

Dodik
Dodik
11 лет назад

Про які чесні вибори можна говорити хочаб через те, як наперсточники привладні сформували окружні і дільничні комісії, де буде вестись підрахунок голосів виборців. Берем за приклад виборчий округ №156 в Рівненській області : 
-ГОЛОВА окружної комісії-партія «Руській Блок»
-ЗАСТУПНИК — партія «Руськая Єдність»
-СЕКРЕТАР — партія «Братство»
 ЧЛЕНИ КОМІСІЇ:
Від партії по одному:
 Зелена Планета, Народна, Партія Регіонів,Україна Вперед , ХДП ,НУНС ,Єдиная Родина, Ліберальна , Русь Єдина , Молодь до Влади , УНП ,  КПУ , Народно -Трудовий Союз , Союз Анархістів , Батьквщина.
Тобто , відсутні повністю в усіх окружкомах України основні політичні гравці -партії КЛИЧКА І ТЯГНИБОКА, 
Натомість там всі сателіти ПР , і проросійські, тобто антиукраїнські партії.  ОЦЕ ТАКІ » ЧЕСНІ» ВИБОРИ НАМ ГОТУЮТУЄ ЦЯ ВЛАДА!!!

Dodik
Dodik
11 лет назад

МИ ламятаєм , як влада проводила останні місцеві вибори в 2010 році, Напиклад,вибори  мера Харкова, Одеси чи Луганська. В Харкові на мера претиндували від влади пан Кернес, а опозиції -пан Аваков. Підрахувавши всі дільничні протоколи пан Аваков мав перемагати, але не так сталось. Виявилось, що Окружна (тоді вона звалась Обласна) комісія ці протоколи теж порахувала, але на користь п. Кернеса. 
Зрозумівши, що його обдурили, бо в ОВК рахували фальшиві протоколи, а не ті які заповнювали на дільницях, пан Аваков подав в СУД. А наш «самий справедливий в світі суд» відмовив Авакову в перерахунку голосів. До речі, мабуть що за 20років незалежності наш суд  НІ РАЗУ НЕ ДОЗВОЛИВ ПЕРЕРАХУНОК ГОЛОСІВ !!! В випадку п. Авакова, суд мотивував просто — » ПІДСТАВ ДЛЯ ПЕРЕРАХУНКУ ГОЛОСІВ НЕ МАЄ» КРАПКА, ЦЕЙ СЦЕНАРІЙ ВЛАДА 100% ЗАСТОСУЄ І НА ЦІХ ВИБОРАХ, ДЛЯ ТОГО ТАК І КОМІСІЇ СФОРМУВАЛА, Залишиться одне питання: ЧИ МИ ЗНОВУ ЗМОВЧИМ ЯК ЛОХИ, ЯКИХ ЗНОВУ РОЗВЕЛИ ЯК КОТЯТ,І  ЗНОВУ З НАМИ ЗНУЩАТИМУТЬСЯ ДАЛІ , ЯК З БИДЛОМ? ЧИ МИ ДАМО ВІДСІЧ ЦІЄЇ БАНДІ?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x