Пт. Апр 19th, 2024

В.Янукович вважає, що у заворушеннях на Майдані винен ЗахідНа прес-конференції Віктор Янукович висловив переконання, що в заворушеннях на столичному Євромайдані та наявності жертв винен Захід, передає УНН.

“Ті потрясіння, які були, і жертви, — це наслідки цієї політичної кризи. Це результат безвідповідальної політики Заходу, яка потворствувала Майдану. Та Україна — сильна країна, і ми обов’язково виберемося”, — зазначив Віктор Янукович.

Зазначимо, сьогодні у Ростові-на-Дону почалась прес-конференція В.Януковича. Як відомо, В.Янукович був відсторонений від влади конституційною більшістю народних депутатів України, які представляють усі політичні сили у парламенті.

Раніше УНН з посиланням на інформацію РІА-Новини, повідомляв, що В.Янукович звернувся до влади РФ з проханням забезпечити його особисту безпеку і це прохання було задоволено на території РФ. Зазначимо, в Україні В.Януковича оголошено у міжнародний розшук.

Так, відомо, сьогодні стало відомо про те, що Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України В. Януковичу оголошено підозру в організації умисного масового вбивства людей, вчиненого способом небезпечним для життя багатьох осіб, за попередньою змовою групою осіб та перевищенні влади і службових повноважень.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x