Пт. Апр 26th, 2024

В Украине задержан российский военный шпион14 березня ц.р. близько 10 години в районі тимчасового пункту пропуску «Чонгар» затримано громадянина Російської Федерації, що прямував у бік АР Крим. Повідомлення прес-центру СБ України.

Під час особистого догляду у затриманого виявлено автомат АКС-74 з 5 магазинами, спорядженими бойовими набоями. Він буводягнутий у чорну форму спецпризначенця без розпізнавальних знаків.

При собі іноземець мав кілька посвідчень на різні прізвища. Службою безпеки України здобуто документ, який підтверджує, що затриманий є співробітником військової розвідки збройних сил Російської Федерації.

Встановлено, що громадянин РФ виконував шпигунсько-диверсійні завдання на території Херсонської області.

Управлінням СБ України у Херсонській області здійснюються невідкладні оперативно-слідчі дії зі встановлення спільників порушника.

Відповідні документи у цій справі скеровані до Європейського Суду з прав людини для долучення до доказової бази Заяви № 20958/14, Україна проти Росії, від 13 березня 2014 року.

СБУ приділятиме особливу увагу, щоб усі факти незаконної, небезпечної діяльності, яка грубо порушує Конвенцію про захист прав людини та основоположних свобод, доводились до відома Європейського Суду з прав людини та Ради Безпеки ООН, пише galinfo.com.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
жора
жора
10 лет назад

полный бред

1
0
Would love your thoughts, please comment.x