Пт. Мар 29th, 2024

28 квітня відбулася прес-конференція Громадського об’єднання «Право народу», на якій було оприлюднено результати соціологічного опитування в Київській області на тему: «Електоральні настрої населення в Київській області на майбутніх виборах президента України 25 травня 2014 року».

В Київській області населення на майбутніх президентських виборах підтримає, в своїй більшості, Юлію Тимошенко, Петро Порошенко — знаходиться на другому місці рейтингу, а завершує трійку лідерів Олег Ляшко. Не визначились стосовно своїх політичних вподобань на майбутніх виборах 5,13% опитуваних. Як було сказано представником ГО в соціальному опитуванні взяло участь 1000 осіб віком від 18 років і більше по всій області, а це 9 виборчих округів. В першому турі лідера партії ВО «Батьківщина» підтримало 36,33 % опитуваних, а Порошенка П. О. – 26,32%. На запитання «за кого б Ви ніколи не проголосували» відповідь більшості була наступною: Царьов О. А. – 36,33%, за ним йде Добкін М. М. – 26,32%, а трійку лідерів народної антипатії завершив комуніст Симоненко П. М. з результатом 9,24%.

В ході соціологічного опитування було визначено основні меседжі про Юлію Тимошенко та Петра Порошенка. Так, дії лідера «Батьківщини» підтримуються населенням у боротьбі з олігархічними кланами, яку вона здійснює з 2006р. Також Тимошенко підтримують у боротьбі з корупцією в Україні і в намаганнях забезпечити територіальну цілісність держави. А цей час П. Порошенку закидають збільшення статків в період правління Януковича у два рази, а також робота в уряді Азарова на посаді міністра економіки. Серйозний негатив викликає і те, що він є одним із засновників Партії регіонів.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
фенікс
фенікс
9 лет назад

Як не згадати відомого Станіславського :» Не верю !!!»

елена
елена
9 лет назад

такое же вранье как и юлькины театры.

елена
елена
9 лет назад

в 2006-2007гг в бюте мильйонеров было больше. чем в фракции пр, это ваной борьба. журналюга за сколько продайошся

3
0
Would love your thoughts, please comment.x