Чт. Апр 25th, 2024

Україна в світі є одним із цивілізаційних лідерів - політологДва українських майдани за своєю гуманістичною складовою вивели Україну в ряд цивілізаційних лідерів світу – вважає політолог Костянтин Матвієнко. Про це він сказав в ефірі телеканалу БТБ.

«Україна – це не лише вишиванки, пісні чи кухня. Україна  — це два абсолютно унікальні явища — майдани. Україна в світі є одним із цивілізаційних лідерів — це без жодного перебільшення. Так є. І звичайно, цю перевагу України треба зберігати, бо майбутнє саме за тими способами суспільних взаємин, які виникали на українських майданах. Майбутнє без перебільшення людської цивілізації», — зазначив він.

«І оця гуманістична складова, яка зараз є в українському суспільстві, безумовно, має бути збережена, бо ми бачимо ознаки того, що після зимового повстання зараз пішло в когось розчарування, в когось адреналін ще присутній, але вже він спрямовується на інші, часто негативні речі. Ці речі треба фіксувати для себе, з одного блоку, з іншого боку, зберегти цю гуманістичну складову і значну її частину спрямувати на Крим», — вважає політолог.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x