Пт. Апр 19th, 2024

“Справедлива Росія” готова внести до Держдуми РФ проект заяви про геноцид на Донбасі, якщо новий Президент України Петро Порошенко не припинить війну. Лідер “есерів” заявив, що запропонує думцям на розгляд цей документ у найближчий вівторок, передає УНН з посиланням на НТВ.

«Ми розраховуємо на те, що за неділю і понеділок відбудуться позитивні зміни. Тоді буде одна розмова. Якщо ж буде продовжена каральна операція, то будуть зовсім інші пропозиції від нашої фракції», — заявив С.Миронов.

Миронов вважає, що розкривати деталі документів, що готуються поки рано, тим більше що невідомо, як до такої ідеї поставляться його однопартійці й інші фракції Держдуми.

Нагадаємо, церемонії інавгурації Петро Порошенко обіцяв звільнити від кримінального переслідування ополченців, які чергують на блокпостах на південному сході України. Також глава держави заявив, що незабаром приїде в неспокійні регіони з миром.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

Рефлексии путлеровских шакалят украинцев не интересуют…

alex34
alex34
9 лет назад

наверное нет смысла спорить с моральными уродами от официального кремля… но замечу, что в самой расеи каждый день умирает от алкоголя 1 тыс человек (это по самой скромной вылизанной официальной статистике)… голодомор в Украине так же не трогает этих уродов…

а дали по еб-ку отбросам населяющим территорию под названием расея (читай полщечина путину и его мега прозорливому планированию) так уже геноцид… надо таки там их подчистить

2
0
Would love your thoughts, please comment.x