Пт. Апр 19th, 2024

Турчинов роздратовано Кличкові: Треба сприймати інформацію з першого разу Сьогодні на вранішньому засіданні погоджувальної ради парламенту народний депутат Віталій Кличко звернувся із запитанням-пропозицією до в.о. президента і голови Верховної Ради Олександра Турчинова, аби на засідання РНБО запрошувати представників фракцій та груп коаліції у ВР, пише ТСН.

Турчинов сказав, що подумає та порадиться з колегами. Кличко натомість кілька разів перепитував і в підсумку отримав грубу відповідь. «Наша пропозиція — на засіданнях РНБО мають бути присутні представники фракцій та груп коаліції. Питання: Ви берете це до розгляду чи знову буде засідання закрите?», — запитав Кличко у Турчинова. Читайте також: Турчинов викликав Яценюка і Тенюха на термінову нараду

«Ми вночі проводили засідання і тому, безумовно, вся інформація ще не надійшла до засобів масової інформації. Всі будуть проінформовані. Що стосується Вашої пропозиції — повторного засідання або розширеного засідання — я проаналізую і прийму рішення. Будь ласка, Олександре Сергійовичу!», — голова ВР відповів Кличкові і надав слово Єфремову із Партії регіонів. «Я розумію, рішення не прийняте?», — перепитав Кличко.

«Я ще раз — я вам дав відповідь! Я дав вам відповідь!», — роздратовано сказав Турчинов. «Тобто…», — не вгавав лідер «УДАРу». «Я сказав: вночі сьогодні Рада національної безпеки та оборони відбулась. Ви хочете, щоб і з Вами пройшла ще одна Рада національної безпеки та оборони? Я пораджуся зі своїми колегами. Якщо в цьому буде необхідність, ми таку Раду зберемо.

Я думаю, що ми залишимося з членами коаліції і у випадку, коли члени коаліції вважатимуть, що треба провести розширену Раду національної безпеки та оборони, ми це зробимо сьогодні. Дякую!», — ще раз пояснив Турчинов. «Тобто Ви…», — учергове почав Кличко. «Тобто, Віталію Володимировичу, треба сприймати інформацію з першого разу!», — «обрубав» його Турчинов. Нагадаємо, окрім фракцій та груп коаліції, Кличко також запропонував запросити на засідання РНБО екс-президентів Леоніда Кравчука та Леоніда Кучму.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x