Пт. Мар 29th, 2024

Народний депутат Микола Томенко пропонує українській владі обміняти Віктора Януковича і членів так званої «сім’ї» на спецпризначенців чи офіцерів ФСБ Росії, які були затримані в ході антитерористичних операцій на Сході та Півдні України.

Про це повідомляє прес-служба політика.

«З огляду на ситуацію, що склалася, було би правильно обміняти цих затриманих росіян на Віктора Януковича, Віктора Пшонку та інших представників так званої «сім’ї», які свого часу розграбували Україну, а тепер від імені яких розповсюджуються прес-релізи із закликами до В.Путіна використати військову агресію проти України», — зазначив Томенко.

На його думку, такий обмін дав би можливість забезпечити судовий процес над тими людьми, які свого часу не лише «прославилися» грабунком країни, а і підтримують сьогодні військову агресію сусідньої держави проти України.

«Думаю, український народ серйозно не постраждає від того, що ми повернемо російських ФСБешників чи спецпризначенців до РФ, натомість ми зможемо притягнути до кримінальної відповідальності Віктора Януковича та інших членів так званої «сім’ї», від яких не просто відреклися, а звинуватили у злочинах навіть колеги по Партії регіонів», — вважає народний депутат.

Нагадаємо, на території України затримано офіцерів Федеральної служби безпеки РФ і Головного розвідувального управління Збройних сил Росії за звинуваченням у причетності до диверсійно-терористичної діяльності.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x