Пт. Апр 26th, 2024

Кандидат в президенти України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявляє, що український народ лише за умови об’єднання Сходу та Заходу зможе дати відсіч російському окупанту.

Про це повідомляє сайт Юлії Тимошенко.

«Потрібно залишити у минулому змагання, хто краще розхитував країну та знайти те порозуміння, яке не буде вважатися програшем, ані на Сході, а ні на Заході України. Якщо у нас вистачить мудрості знайти базу для об’єднання, тоді країна раз і назавжди отримає спокій та стане сильним учасником у геополітиці. Я вірю, що такий компроміс буде знайдений, а для цього Захід повинен зрозуміти Схід, а Схід – Захід», — сказала Юлія Тимошенко сьогодні під час зустрічі у Донецькій області з батальйоном патрульно-постової служби особливого призначення «Артемівський».

Лідер партії «Батьківщина» переконана, що у разі невиконання Росією домовленостей, досягнутих під час багатосторонньої конференції у Женеві, Україна вимушена буде захищати свої кордони за допомогою Руху опору.

«Якщо в країні залишаться війська іншої країни, яка не вважає за потрібне виконати женевські угоди, волю нашого народу, і не покине нашу територію, тоді, я вважаю, що такі батальйони, як ви, їх зупинять. Рух опору має набрати силу по всій країні, і тоді ми покажемо силу України та нашого народу», — підкреслила вона.

«Мені здається, що сьогодні ціннішими та ефективнішими є люди, які за доброю волею можуть прийти та стати на захист своєї країни та своїх регіонів», — заявила Юлія Тимошенко.
Лідер партії «Батьківщина» подякувала особовому складу мобілізаційного батальйону за те, що вони залишили мирне життя та стали на захист України. Керівником цього батальйону став лідер обласної партійної організації «Батьківщина» Костянтин Матейченко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x