Чт. Апр 25th, 2024

Тимчук: Путін готує вторгнення по всьому фронту – від Чернігова до ДонецькаАле обнадіює те, що Збройні сили України встигли перегрупуватися

Про це повідомив Дмитро Тимчук (група «Інформаційний спротив»), передає Еспресо.TV. Деякі підсумки дня Від Дмитра Тимчука:

«Російське угруповання військ на наших кордонах стало наростати за рахунок прибуття нових підрозділів і частин у Брянській області РФ.

Раніше ми бачили скупчення військ на території Ростовської області, на півночі їх було значно менше.

Це означає, що Путін готує вторгнення одразу по всьому нашому «східному фронту» – від Чернігова до Донецька.

Що цікаво, 23 березня міжнародні спостерігачі здійснили інспекційний політ над прикордонними територіями РФ. На цей час Москва відвела війська від кордонів в Ростовській області, а в Брянській їх і так тоді було небагато. Тільки інспектори відлетіли – війська полізли до кордону, як таргани. Загалом, треба було бути повним лохом, щоб вірити Кремлю.

Єдине, що обнадіює – той факт, що Збройні сили України на сьогодні встигли перегрупуватися, наші прикордонники взяли під серйозний контроль кордон, спецслужби активно нейтралізують російську «п’яту колону» в наших східних областях. Все це загрожує серйозно зіпсувати плани Кремля».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x