Чт. Апр 25th, 2024

Тарута заликав Яценюка пояснити місце Донецька в “дорожній карті” УкраїниПрем’єр-міністр України Арсеній Яценюк зобов’язаний чітко пояснити економічну, соціальну, інноваційну роль Донбасу у дорожній карті розвитку країни. Про це в інтерв’ю ZN.UA заявив голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута.

“Нам дійсно потрібні чіткі сигнали від влади про те, що наш регіон їй цікавий. Наші двері відкриті. Схід – це не тільки батьківщина і електорат Януковича і Партії регіонів, а передусім мільйони людей, яких потрібно нарешті побачити за усіма політичними історіями і штампами і які сьогодні потребують підтримки і чітко окресленій перспективі”, – підкреслив губернатор.

“Люди повинні бачити не тільки плашку “Єдина країна” на екрані телевізора, але і себе в майбутньому цієї країни. Відчувати свою значимість і необхідність. В цьому і полягають основні принципи державної оборони Сходу”, – додав він.

Тарута назвав прізвища державних чиновників, які своєю увагою можуть реально заспокоїти людей на Донбасі.

За його словами, Донецьку, щоб знизити градус напруги у бажаючих федералізації, “як повітря необхідний” Володимир Гройсман, анонсував початок глибинної децентралізації влади.

Губернатор також підкреслив, що “Донецьк чекає прем’єр-міністра, який зобов’язаний чітко пояснити економічну, соціальну, інноваційну роль регіону в дорожній карті розвитку країни”.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x