Пт. Мар 29th, 2024

ВО “Свобода” закликає силові структури не зупиняти проведення антитерористичної операції на свята. Про це на брифінгу заявив нардеп Юрій Сиротюк, передає кореспондент УНН.

“Ми вимагаємо від наших силових структур не зупиняти свої дії у суботу, неділю та на травневі свята”, — сказав Ю.Сиротюк.

Фракція наполягає, що антитерористична операція має проводитись рішуче “в усіх регіонах України, де з’являються сепаратистські бандформування”.

У “Свободі” також зазначають, що олігархи, які причетні до фінансування сепаратистів, мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. Там також вважають реакцію ЄС на події в Україні занадто стриманою та зазначають, що через це “Україна має спиратися на власні сили”.

Нагадаємо, сьогодні СБУ заявила, що ситуація у Слов’янську неконтрольована.

Як відомо, 13 квітня в Україні оголосили антитерористичну спецоперацію з метою врегулювання ситуації в країні, подолання будь-яких проявів сепаратизму з боку радикально налаштованих осіб та недопущення фактів захоплення адміністративних будівель. Особлива увага приділяється таким регіонам, як Донецькому, Луганському та Харківському.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x