Вт. Апр 30th, 2024

США нарешті почнуть діяти щодо України, а не тільки говорити - Обама Обама заявив, що висловлювань підтримки недостатньо, треба діяти. Reuters США почнуть діяти щодо України. Президент США Барак Обама закликав Конгрес негайно прийняти закони, які б допомогли стабілізувати економіку України, оскільки запевнень про підтримку недостатньо. Про це він заявив у доповіді щодо України, яка транслювалась на сайті Білого дому, пише ТСН.

«Ми будемо продовжувати підтримувати уряд України, щоб він міг стабілізувати свою економіку та забезпечити базові потреби українського населення», — наголосив Обама.

«Я хочу закликати Конгрес прийняти закони, аби забезпечити цю підтримку. І зробити це негайно. Висловлювань підтримки недостатньо.

Ми маємо діяти», — додав президент США, Крім того, американський президент висловив сподівання, що МВФ буде діяти швидко, аби надати пакет допомоги українцям для запровадження реформ. Як повідомлялося раніше, президент США Барак Обама заявив у четвер, що підписав указ, що дає право ввести санкції щодо основних секторів економіки Росії.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

У Росії всі сміються над його санкціямі. Даже діти

киевлянин
киевлянин
10 лет назад

Бла-бла-бла — гаранты хреновы

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Обама:
— Чтобы Америка признала результаты референдума, он должен быть проведен по всей территории Украины!
— Ну, раз вы настаиваете… – сказал Путин и загадочно улыбнулся.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x