Чт. Апр 25th, 2024

Україна, завдяки діям політиків, програла військовий конфлікт на Донбасі і змушена піти на підписання принизливих угод.

Про це на своїй сторнці у Фейсбук повідомив лідер Громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

Нас поставили у ті умови, коли фактично визнано, що Україна є тією стороною, яка програла військовий конфлікт і відповідно змушена піти на підписання принизливих угод. Про яку цілісність України можна говорити, коли на територіях цих новоутворень діятимуть непідконтрольні Україні загони так званої народної міліції, будуть обиратися непідконтрольні прокурори. А судочинство здійснюватиметься ніби від імені України, проте судді призначатимуться лише за узгодженням з місцевими князьками. Фактично клани Ахметова, Єфремова зберегли повністю свій контроль над цими територіями. Вони досягли навіть тих, поступок, на які раніше не могли й сподіватися.

Оголошувати амністію тим, хто ще вчора стріляв і катував українських військових, як мінімум незрозуміло. Тим більше вимагаючи при цьому у них скласти зброю. Переможець ніколи зброю не складе,бо сторона, яка фактично диктує умови Україні вважає себе переможцем.

Я сумніваються у тому, що українській владі вдасться повернути Донбас протягом трьох років. Ми 23 роки не змогли загасити там сепаратизм, то навряд чи зробимо це за три роки, як цього передбачає вказаний термін.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x