Чт. Апр 25th, 2024

Чи справдиться загроза прямого вторгнення військ РФ на територію України, залежить від психічного стану російського керманича Володимира Путіна. Проте якщо він зважиться на реалізацію такого сценарію, він приречений.

Таку думку висловлює на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

«Перебуваючи в зоні АТО і аналізуючи все, що тут відбувається, сьогодні роблю невтішний висновок: загроза прямого вторгнення військ РФ, на жаль, зберігається. І питання вже не у маразматичних, надуманих і відверто дебільних приводах, що так незграбно і тупо намагаються зліпити кремлівські технологи, а в іншому. Все залежить від психічного стану Путіна», — констатує він.

Прогнозувати дії цього диктатора, що став головним болем усього світу, марно, проте ясно одне — рашизм не пройде, наголошує Шкіряк.

«Президент РФ — психопат, кривавий маніяк і параноїк. Ідея розповсюдження рашизму на теренах колишнього СРСР і створення нового євразійського червоно-коричневого рейху, цілковито позбавила Путіна розуму і натяків на здоровий глузд. Він — диктатор-безумець, що став головною проблемою цивілізації на початку 21-го століття. Отже, ПТН — непредбачуваний і прогнозувати його дії неможливо. Зрештою, міжнародне співтовариство і всі ми давно це усвідомлюємо. Тому ніякої паніки, ми до всього готові — відіб’ємося. Якщо сюди полізе — це буде його кінець. Вдавиться ху*йло Україною! Ми переможемо!» — пише Шкіряк.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x