Пт. Апр 19th, 2024

С избирательной гонки сошли известные политики 12 октября, Центральная избирательная комиссия отменила регистрацию бывшего мэра столицы Александра Омельченко, а также нардепов Анатолия Матвиенко и Валерия Коновалюка, пишет ТСН.

Мэр Киева в 1996-2006 годах Александр Омельченко шел по 220 округу Подольского района, председатель партии «Собор» Анатолий Матвиенко баллотировался в округе №17 Винницкой области, а член Партии регионов Валерий Коновалюк — в округе № 60 в Донецке. Стоит отметить, что двое последних были действующими депутатами Верховной Рады.

Напомним, что многие из кандидатов снимаются через то, что чувствуют, что не имеют шансов на победу. Еще одна часть политиков выходят из выборов потому что им могут предлагать существенное денежное вознаграждение.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Igor Mais
Igor Mais
11 лет назад

 Не слухайте всю ту брехню, яка ллеться сьогодні з усіх радіо, теле, інтернеті та на вулицях про те, що у нас сьогодні все добре. Про те, що попередня влада завела Україну в глухий кут. Сьогдняшня банда Януковича, платить мільярди награбованих грошей, за те щоб усі радіо та релеканали брехали, які вони хороші. На справді, наша країна признана країною «третього світу». Про що це говорить, а про те, що ми найбідніші в світі!!! От до чого нас довів бандит при владі, от до чого ми докотилися. Але ще не все втрачено, ще є , хоч і маленький, але шанс, знову піднятися на ноги. Не віддавайте свої голоси за пртію регіонів. З кого ця партія складається? А з тих, що грабили і продовжують грабувати народ, з тих христопродавців, що проміняли свою рідну мову на Російську подачку. Да якби наші предки піднялися, вони б прокляли нас усіх навіки за зраду своєго народу.Хіба за те вони йшли на свячену війну, йшли на вірну смерть, за те щоб країною правив БАНДИТ??? Ні не за це! Так не допусто ж бандита до влади! Не голосуйте за його партію регіонів, не голосуйте…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x