Пт. Апр 26th, 2024

Росія веде диверсійну війну в Україні — політологСьогодні Росія веде на території України війну у вигляді диверсійних операцій, заявив в ефірі телеканалу БТБ український політолог Григорій Перепелиця. Російські спецслужби готують ґрунт для масштабного воєнного вторгнення, — підкреслив експерт.

«Хочу зазначити, що війна продовжується, вона не закінчилась. Просто сьогодні РФ веде її в формі спеціальної диверсійної операції, що проводяться силами російських спецслужб, Головного розвідувального управління, Генштабу збройних сил РФ, ФСБ, Службою зовнішньої розвідки. І ми бачимо, як наше СБУ виловлює масу диверсантів. Тобто готується ґрунт для воєнного вторгнення», — сказав Перепелиця.

«Наразі ми можемо бачити ефективність дій Служби безпеки України та прикордонників, і чим більшою буде ця ефективність, тим більше шансів у нас з’явиться на те, щоб відбити цю ймовірну агресію», — вважає експерт.

Також Перепелиця зазначив, що для ефективного захисту своєї території Україні необхідно найближчим часом ухвалити і втілити низку правильних воєнно-політичних рішень. А саме провести додаткову мобілізацію, можливо, частково ввести військовий стан на території країни, створити ставку головнокомандуючого збройних сил тощо. «Для відсічі агресії потрібно задіяти не тільки Збройні Сили, а й інші силові структури, економіку країни тощо. Існують плани дій на випадок війни, і їх мають здійснювати не тільки Збройні Сили, а й уся країна. Поки що реалізації таких планів ми не бачимо», — підсумував політолог.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Оксана
Оксана
10 лет назад

АВЕЛЬ монах (1757—1841) — русский предсказатель.
«…На Руси появится второй Борис, титан-великан. Россия окажется на грани распада и уничтожения, и под видом возрождения былого величия будет уничтожаться то последнее, что еще осталось. После последних трех лет мерзости и запустения, когда собачьи дети будут терзать Россию Великан уйдет так, что никто этого не будет ожидать, оставив после себя множество неразрешимых загадок. Великан будет блуждать по лабиринту, а на плечах у него будет сидеть человек небольшого роста с черным лицом. Маленький человек с черным лицом будет наполовину лыс, наполовину волосат. Он долго останется неизвестным, а потом станет исполнять роль слуги. Происходить он будет из южного рода. Он дважды сменит внешность. Большие бедствия потерпит от него Русь. Будет война в Прометеевых горах (Кавказ) длительностью 15 лет. Будет третья Таврическая война – там появится полумесяц и разорванная Таврида будет кровоточить…»

Кирилл Шишкин
Кирилл Шишкин
10 лет назад

Українські політики і політологи живуть у якомусь вигаданому ними світі. Вони не бачать того, що у них відбувається на вулицях, вони не розуміють, що у них давно немає армії, вони не розуміють, що вже половина країни не визнала владу майдану, що все більше і більше країн не хочуть мати справу з руїнами України. І будують якісь плани, які нічого крім сміху викликати не можуть.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x