Пт. Мар 29th, 2024

Колишній перший заступник начальника Генерального штабу армії Збройних сил України, адмірал Ігор Кабаненко вважає, що захоплення України — справа неминуча.

«Все це вже запущено », — сказав він.

«До наших кордонів наближена стратегічна авіація РФ . Створена наступальна угрупування з двох армій у наших східних кордонів. Повітряно -десантні війська РФ підготовлені до проведення повітряно -десантної операції на глибину до 500 км . Зосереджена російська авіація в Білорусі. Готується 14 армія в Придністров’ї.

Це величезні сили, на які щодня витрачаються мільярди доларів. Просто пограти з нами ? РФ готується до вторгнення», — підкреслив Кабаненко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
3 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Крым
Крым
10 лет назад

Палундра!!! Кто не спрятался я не виноват. Новороссия и малороссия готовится к освобождению. Власть воров вывезала скифское золото выводит непосильно награбленное и наворованное в Европу и Америку. Готовится вывезти картины и оставшиеся ценности. Кое кто уже договаривается ….

StNekroman Nyaa
StNekroman Nyaa
10 лет назад
Reply to  Крым

бот

Ваня
Ваня
10 лет назад

Надоело уже всякую хрень читать — не интересно!!! А вот что интересно и стоит обсудить, так это фотографии адмирала Кабаненко!! Тут у него по 3 звезды на погонах а на других сайтах у него по 2 звезды…………прикольно )))))

3
0
Would love your thoughts, please comment.x