Пт. Апр 26th, 2024

Різаненко: Ситуація на сході України – це тероризм за участі диверсійних груп Путіна на гроші «сім’ї» ЯнуковичаСитуація на Сході України дестабілізується за участі диверсійних груп ГРУ Російської Федерації на гроші «сім’ї» Януковича.

Про це в ефірі телеканалу «Рада» заявив народний депутат від «УДАРу» Павло Різаненко, — повідомили JeyNews в прес-службі партії «УДАР».

«І все це робиться не для введення російських військ, а для нав’язування свого, умовно кажучи, «порядку денного» – вимагати змін до Конституції щодо федералізації, щоб запустити процедуру дезінтеграції країни», — зазначив нардеп. 

Однак, за словами Різаненка, Путін розуміє, що той проект, яким він намагається відновити Російську імперію у рамках колишнього Радянського Союзу, реалізувати неможливо. «Маленька перемога, апелюючи до фантомного болю народу щодо втраченої території Великої Російської імперії, штовхає російського президента на незаконні кроки в чужій для нього державі», — зауважив Різаненко. 

«Ударівець» зазначив, що ситуація на Сході країни — це прямий тероризм, який засилає нам північний сусід. «Врегулювати ситуацію в країні можна відновленням правопорядку як на Заході, так і на Сході. Українська влада зараз має справу з тероризмом, коли на Сході захоплюють, катують і вбивають людей», — розповів Різаненко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x