Чт. Апр 18th, 2024

Луганські сепаратисти вийшли у прямий ефір із заявою про підготовку до референдумуПредставник Штабу так званої вільної Луганській республіки зробив заяву в ефірі державного телеканалу

Один із представників Штабу вільної Луганській республіки В’ячеслав Петров зробив офіційну заяву в прямому ефірі телеканалу «ЛОТ», передає  «ОстроВ».

«Дорогі співвітчизники, земляки, я, представник Народного ополчення вільної Луганській області, в майбутньому республіки, хочу вам повідомити, що на сьогоднішній день нами взято і контролюється будівлю обласної адміністрації і обласної прокуратури, йдуть звільнення багатьох будівель. Тому прошу вас не панікувати. Все буде в порядку. Ми готуємося до референдуму, який відбудеться 11 травня. Кожен повинен подумати і зробити вибір», — зазначив В. Петров.

Нагадаємо, як передавало Еспресо.TV, озброєнні люди зайшли на територію Луганської обласної телерадіокомпанії з вимогою надати їм прямий ефір для звернення. В.о. керівника телекомпанії цю вимогу виконав. 

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Антон
Антон
9 лет назад

Сколько ж их будет там этих Республик? В каждом селе что ли?

фенікс
фенікс
9 лет назад

Дайош кожній Хацапетівці по республіці !!! Тільки без дотацій і з власними надходженнями — вугіллям з копанок та буряками з огородів !!!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x