Вт. Апр 30th, 2024

Сполучені Штати визнають, що дві третини російських військ відведені від російсько-українського кордону, йдеться в тексті виступу постпреда США при ОБСЄ Даніеля Баєра на засіданні постійної ради Організації, поширеому в четвер серед журналістів, передає УНН з посиланням на РІА «Новини».

«Ми розуміємо, що більше двох третин (російських) військ відведені до даного моменту від кордону», — наголошується в тексті виступу Баєра.

Водночас, за твердженням постпреда США, ще кілька тисяч російських військовослужбовців знаходяться поблизу кордону з Україною.

«Проте, ми продовжуємо спостерігати активність російських військ поблизу кордону. Кілька тисяч військовослужбовців залишаються поблизу кордону, і деякі частини в змозі проводити операції в короткий термін (після відповідної команди )», — вказав Баєр.

Нагадаємо, 19 травня прес-служба Кремля, президент РФ Володимир Путін дав команду повернути в місця постійної дислокації війська, що брали участь у навчаннях в Ростовській, Білгородській і Брянській областях, розташованих на кордоні з Україною.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
феникс
феникс
9 лет назад

А что отводы-хороводы войска карликового, если он всех бандюков и зэкашню парашинскую вагонными нормами поставляет и вооружает !?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x