Пт. Апр 26th, 2024

Партія регіонів продовжує розхитувати ситуацію в країні.

Так нардеп-«ударівець» Павло Розенкопрокоментував Gazeta.ua відмову «регіоналів» голосувати у Верховній Раді, допоки не вирішиться питання конституційної реформи.

«Нас серйозно турбує той факт, що сьогодні конституційна комісія фактично не працює. Вона не може ефективно розпочати роботу, тому що Партія регіонів не може чітко сказати, чого вона хоче від нової Конституції — наприклад, які конкретно повноваження потрібно передати місцевим органам влади. Вони продовжують займатися політиканством, прикриваючись настроями людей на сході. «Регіонали» сподіваються щось собі виторгувати, або включитися в переділ посад», — зазначив нардеп.

За словами депутата, протестні настрої на Сході «підгодовуються» риторикою депутатів-регіонів та комуністів.

«Ми сьогодні чули виступ Симоненка. Виявляється, шахтарям треба негайно підвищувати зарплату в 2 рази. Так, під політичні вимоги підводять економічні і соціальні, щоб не вирішити питання, а продовжувати розхитувати ситуацію. Той же Симоненко 3 місяці тому за Януковича жодного питання по шахтарям не ставив. А в ситуації, коли палає схід України раптом вирішив про це говорити, погіршуючи таким чином існуючий стан речей. Таке враження, що комуністи виконують завдання Росії по розколу країни та створенню напруги напередодні президентських виборів, щоб їх зірвати», — пояснив «ударівець».

Розенко впевнений, що керівництво ВРУ має більш уважно ставитися до формування порядку денного,  враховуючи ситуацію на сході.

«Для мене виглялає дивним сьогоднішній порядок дений. На сході відбуваються неоднозначні події, але у переліку ми не маємо жодного питання, яке б могло знизити напругу. Окрім того, голова Ради разом з урядом повинні не вилазити зі Сходу. Повинні проводити там переговори», — додав він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x