Пт. Апр 26th, 2024

Путін задумав новий піар-проект міжнародного масштабу,–журналіст Для Путіна гуманітарний конвой — це піар-проект  міжнародного масштабу.

Путін задумав новий піар-проект

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив украинский политический журналист Сергій Лещенко

Що кажуть мої джерела на Банковій.

1. Для Путіна гуманітарний конвой — це піар-проект внутрішньо російського споживання.

2. Україна буде готова пропустити конвой в рамках неформального діалогу з Путіним. Для гіпотетичного примирення потрібен формат не взаємного знищення, а поступок, який би дозволяв сторонам зберегти обличчя. У випадку з Путіним, конвой — це «збереження» для нього обличчя, і Україна має підіграти в цьому.

3. Історія з конвоєм для Путіна також до певної міри і провокація — він був би радий, якби білі автомобілі обстріляли, щоб показати нецивілізовану поведінку українських військових.

4. Зброї або військових всередині КамАЗів немає, тому що в цьому немає жодного сенсу. Путін може постачати техніку або людей у необмеженій кількості через непідконтрольні Україні ділянки кордону в Донецькій та Луганських областях. Але, якщо в разі вибіркової перевірки в конвої буде знайдено зброю, це буде новий скандал на весь світ, який Путіну не потрібен після знищення літака «Малайзійських авіаліній».

Як справжній КДБіст, Путін влаштував нову розводку міжнародного масштабу, намагаючись переключити увагу з невигідних для нього тем як всередині Росії (санкції, вай-фай за паспортом), та і в світі (збитий літак).

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
правда
правда
9 лет назад

Пан Ги Мун, генсек Организации объединённых наций, сделал ошеломляющее открытие, распространение которого в украинских СМИ и на Интернет-ресурсах тут же было запрещено. Свои границы Украина не зарегистрировала ещё с декабря 1991 года. Границы Украины, в качестве суверенного государства, не были задекларированы и зарегистрированы в ООН. Следовательно, никаких правонарушений по отношению к Украине со стороны России не было, и быть не может в принципе. В соответствии с договором СНГ, Украина является административным округом СССР. Следовательно, обвинить кого-либо в сепаратизме или же насильственном изменении целостности границ государства Украины невозможно вообще никого.
Чтобы справиться с этой проблемой, Украине нужно осуществить демаркационные работы, причём обязательно согласовать их со странами-соседями.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x