Чт. Апр 18th, 2024

У неділю Центрвиборчком зареєстрував ще двох кандидатів-самовисуванців на дострокових президентських виборах, одним з яких став колишній нардеп-регіонал, а тепер безпартійний і генеральний директор ТОВ «Центр антикризових програм» Валерій Коновалюк.

Іншим кандидатом-самовисуванцем зареєстрований директор ТОВ «Інтерагроекспорт» безпартійний Володимир Саранов.

Таким чином, станом на 30 березня зареєстровані вже 7 кандидатів на позачергових виборах президента України 25 травня 2014 року: колишній заступник генпрокурора Ренат Кузьмін, екс-віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко, колишній голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкіна, народний депутат Сергій Тігіпко, бізнесмени Вадим Рабінович і Володимир Саранов та колишній нардеп-регіонал Валерій Коновалюк.

Окрім того, пакет документів для реєстрації кандидатом у президенти, в тому числі про сплату грошової застави в сумі 2,5 мільйона гривень, до Центральної виборчої комісії у неділю подав голова Народного Руху України Василь Куйбіда, якого напередодні висунув ХХІІІ позачерговий з’їзд НРУ.

Подали також сьогодні документи в Центрвиборчком екс-глава Антимонопольного комітету Василь Цушко й екс-депутат Київської міськради Зорян Шкіряк, які теж висловили бажання балотуватися в президенти України. Загалом до ЦВК наразі подали документи вже 24 претендента на крісло президента.

Термін подання документів до ЦВК для реєстрації кандидата на посаду президента спливає о 24-й годині 30 березня 2014 року. Питання реєстрації кандидатів Центральна виборча комісія розглядатиме до 4 квітня.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x