Вт. Апр 23rd, 2024

"Правий сектор": Розстріл мітингувальників і вбивство Сашка Білого здійснили одні й ті ж людиРозстріл мітингувальників на Майдані і вбивство Сашка Білого здійснили одні й ті ж люди. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив представник «Правого сектора» Олег Однороженко, передає УНН.

«Поки міністр Аваков залишається на своєму посту в цьому звіті, звичайно, вказано, що ніяких перевищень повноважень міліції. Тобто це (вбивство Олександра Музичка) — політичне вбивство, на думку самих міліціонерів, які скоїли це вбивство відбулося в рамках закону», — заявив він.

«Так, як у часи Януковича відбувалися розстріли мирних демонстрантів в рамках закону, так зараз відбуваються політичні вбивства в рамках закону. Відбуваються вони одними і тими ж людьми — підрозділом «Сокіл», який розстрілював людей на Інститутській, так і здійснив політичне вбивство Олександра Музичка», — вважають в «Правому секторі».

Також, за його словами, командував спецназівцями, які готувалися до штурму готелю «Дніпро», якийсь Асавалюк, який командував спецпідрозділом «Сокіл» 20-го числа на Інститутській.

Зазначимо, раніше народний депутат Геннадій Москаль заявив, що готовий вийти з фракції «Батьківщина» і перейти в опозицію до МВС і СБУ. Він оприлюднив частину планів «Хвиля» і «Бумеранг» — документи, які доводять, що снайперами на Інститутській були бійці підрозділу спеціальних операцій внутрішніх військ, яким керує полковник Асавалюк, і бійці підрозділу внутрішніх військ «Омега».

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
demonarh
demonarh
10 лет назад

І таки все вірно. Ніхто нічого не робить. Тільки триндять по ТВ. Сволочі. Ну що ж панове, треба доводити нашу революцію до кінця. Добре що з майдану ніхто не пішов повністю. Революція триває!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x