Пт. Апр 19th, 2024

Росія не збирається залишати свої позиції в Криму та виводити війська звідти, оскільки вважає півострів своєю «законною» територією.

Про це заявив посол РФ у США Сергій Кисляк під час недільного інтерв’ю на американському телеканалі ABC News, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Про яке виведення військ з Криму ви говорите? Ми перебуваємо на території Російської Федерації», — наголосив він у прямому ефірі.

Російський дипломат вкотре повторив риторику свого керівництва про «волевиявлення людей в Криму», яке сталося на тлі «неконституційного захоплення влади в Києві».

Водночас Кисляк зазначив, що російське керівництво не має намірів вторгатися на материкову частину України.

«Ми говорили багато разів, ми не маємо жодного наміру, жодного інтересу перетинати кордон (з Україною — Ред.)», — сказав він.

При цьому передислокацію військ на кордоні він назвав «звичайними навчаннями», які відбуваються на російській території.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Миролюбивый украинец
Миролюбивый украинец
10 лет назад

Давайте не ссориться между собой и с ближайшими соседями — Россией и Белоруссией, а дружно работать на то, чтобы стать единым федеративным государством славян! Это не шутка! Это серьёзно! Тарас Шевченко точно про нас писал: «Доборолась Україна до самого краю! Гірше ляха свої діти її обдирають.» Пора вспомнить политическое завещание великого Кобзаря:»Хочу щоб навіки оставалась нерозмежованною — від моря і до моря — слав’янська земля!» К чертям ЕС и США! Если объединимся в союз славянских государств — будем сильнее и богаче всех. Но наши общие враги больше всего боятся именно этого. Неужели мы будем пешками в их игре и гладиаторами для их развлечения?! Зачем нам изводить друг друга в военном противостоянии, если мы всё равно обречены жить вместе — никогда не разлетимся на разные планеты! Давайте разожмём кулаки и пожмём друг другу руки!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x