Пт. Апр 26th, 2024
Політики намагаються тримати українців у постійному напруженні, – КошовийУкраїна готова до президентських виборів двадцять п’ятого травня, однак різноманітні зовнішні обставини складаються так, що навряд чи можна буде зробити свій вибір вільно, без тиску. Наш законодавець постійно вносить зміни до виборчого права. Але, все таки, ми вважаємо, що коли вже оголошений передвиборчий процес, змінювати закон не можна – таким чином виходить, що ми змінюємо правила гри під час самої гри.

Таку думку у під час інформаційно-аналітичного проекту «Погляд на тиждень» висловив голова Комітету виборців Львівщини Роман Кошовий.

«Ми всі чудово розуміємо, яка внутрішньополітична ситуація складається в Україні і які загрози та виклики постали перед нашою молодою демократією. Звичайно, що дуже некоректно поводять себе ті кандидати на пост президента, які використовують складну ситуацію на Сході та Півдні для того, щоб збільшити свої політичні рейтинги. Насправді ж, якщо порівнювати те, що відбувається на Сході, із тим, що нам постійно намагаються показати кандидати в президенти, то це дві зовсім різні речі. Нас хочуть тримати в постійному напружені тому що так легше маніпулювати людьми», – вважає Кошовий.

«Зараз я починаю схилятися до думки, що вибори можуть і перенести на якийсь інший термін. Від цього виграють, звичайно ті, хто незацікавленій у стабільності ситуації в Україні. Я думаю, що це місцеві політичні еліти, які панують у нашій державі. Я бачу, що багато внутрішньополітичних гравців стали зацікавленими в тому, щоб вибори таки не відбулися. До прикладу, кандидати, які вважаються політичними гігантами, ще не розпочали своєї передвиборчої кампанії на повну силу. Тож, напевно, вони мають якісь свої плани та своє бачення ситуації. Насторожує те, що ці люди мають суттєві важелі впливу на законодавчі органи та інші владні структури у нашій країні», – розповів Роман Кошовий, пише zik.ua.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x