Пт. Апр 19th, 2024

Політичні і економічні інтереси не повинні перешкоджати незалежності ЗМІ - МіятовичВлада Республіки Молдова повинна примножити зусилля для забезпечення свободи ЗМІ і плюралізму думок, а політичні і економічні інтереси країни не повинні стати перешкодою для незалежності засобів масової інформації.

З такою заявою виступила за підсумками візиту в Молдову представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дунья Міятович, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

«Молдові необхідно примножити зусилля для зміцнення плюралізму думок і свободи ЗМІ. А незалежність самих засобів масової інформації не повинна страждати від політичних і економічних інтересів», — підкреслила Міятович.

Вона зазначила, що основні проблеми, які Молдові необхідно вирішувати, полягають у недостатній транспарентності в питаннях власності ЗМІ, повільному переході на цифрове мовлення.

Особливу увагу Д.Міятович звернула на високий рівень розвитку в Молдові інформаційних Інтернет-ресурсів і онлайн платформ в якості нового, відкритого джерела інформації для громадян.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x