Вт. Апр 16th, 2024

Погарячкували з президентомЕкс-президент Віктор Янукович звернувся до українців через російське агентство ІТАР-ТАРС. Закликав проводити референдум про статус кожного регіону в складі України, пише gazeta.ua.

— У кабінеті депутата Новокаховської міськради, обраного від «Русского блока», ­висить російський триколор і портрети Януковича та Путіна, — розповідає земляк із ­Херсонщини. — Тикаю в них пальцем і вголос дивуюся: «Херсонщина — прикордонна з окупантами область, а тут — цілий плацдарм для ­висадки «зелених чоловічків». Депутат каже: «Так, з Януковичем я, мабуть, погарячкував». І знімає зі стіни його портрет. Путіна залишає.

Український народ теж погарячкував з Януковичем, обравши президентом. Прибирати його довелося коктейлями Молотова і життями Небесної сотні. А нині над нами всіма не­зримо маячить, як дамоклів меч, портрет Путіна. Але його прибрати мусять росіяни. Вони також погарячкували зі своїм президентом.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Taras Zamkovenko
Taras Zamkovenko
10 лет назад

А може Україна сильно
погарячкувала зі своєю «революцією»? Я розумію, що Тимошенко дуже набридло
сидіти в тюрмі і дуже-дуже хотілося стати президентом. І нехай ціна такої
свободи і влади – це повний розвал країни, втрата Криму (і ще можливо багато
чого) і людські життя? Але ніхто не примушував українців сліпо йти в неї на
поводу і незаконно скидати владу за рік до виборів. Можна було почекати рік і
вибрати того, хто їх насправді влаштовує. Але ні – всім дуже хотілося вчинити
не по закону, а нібито по силі. А вийшло як завжди — сила завжди обертається проти тих, хто її використовує. І відповідальність за
втрату цілої країни і кров померлих людей лежить на всіх, хто брав участь в цій
кривавій революції, всіх тих, хто знехтував законом заради тимчасового відчуття власної влади над цілою країною. Результат — жахлива втрата людей, самої країни і, звичайно, влади. Революціонери просто передали її в руки Тимошенко — легко і швидко. І в цьому треба собі вже зізнаватись. Хоч і не хочеться
дивитися правді в очі.

Vlas Bereg
Vlas Bereg
10 лет назад

Прибирати треба не портрети, а ворогів і зрадникив, що їх розвішують. А робити це повинна служба безпеки україни.А правильно розуміти свої обов’язки і місце в державі ця служба зможе лише тоді, коли буде укомплектована українцями-патріотами, а не шпигунами і зрадниками, які носять у кишені російський паспорт, а на лацкані піджака двоголового орла. Така сбу навряд чи виявить сепаратиста або диверсанта, який свою антиукраїнську діяпьність прикриває балачками про статус російської мови або федеративний устрій.І люстрацію треба починати саме звідси.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x