Ср. Апр 24th, 2024

План дій від Анатолія Гриценка - Захистимо країну від бандитів! Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook дав оцінку нинішній ситуації, яка склалася в країні, а також запропонував свій план дій для вирішення конфлікту:

ОЦІНКА СИТУАЦІЇ
В країні відбувається найпотужніший і найбільш тривалий за всі роки незалежності конфлікт – між владою і народом. Конфлікт спровокувала влада, не народ. Справедливі й абсолютно обґрунтовані вимоги Майдану влада задовольняти не збирається, вже третій місяць поспіль. Навпаки, своїми діями влада провокує дальше загострення конфлікту. Прийнято і введено в дію закони, якими зміцнено силовий (поліцейський) блок держави і водночас – суттєво обмежено базові конституційні права 45 мільйонів громадян. Цими законами, що явно суперечать Конституції, людей позбавили можливості захищати свої права мирним шляхом, за будь-які прояви невдоволення чи протидії владі – встановлено надмірно жорстку кримінальну відповідальність. Для протидії народу влада задіяла усі правоохоронні й силові органи, насамперед їхні спецпідрозділи, органи прокуратури і суди. Жодного з представників влади, які віддавали злочинні накази і злочинно їх виконували – не засуджено, не заарештовано і навіть не затримано. Паралельно весь цей час переслідують, затримують, заарештовують і рішеннями суду визнають винними активістів Майдану, навіть тих, хто став жертвою незаконного застосування сили з боку влади. Замість того, щоб забезпечити правопорядок і безпеку громадян, влада мобілізувала на свою сторону тисячі бандитів. Бандитами наповнили вулиці столиці, вони полюють на активістів Майдану, захоплюють їх, залякують, катують і навіть вбивають. Влада не реагує або діє з бандитами заодно. За цих умов громадяни від мирних мітингів і пікетів змушені перейти до більш рішучих, в тому числі силових дій проти злочинної влади. Оскільки лідери опозиційних фракцій не взяли ситуацію під свій контроль і проявили нерішучість, люди самоорганізуються і діють на власний розсуд. Захищаючи свої права, від гніву й розпачу вони, як і влада, вдаються до силових дій і так само виходять за межу закону. Залученням снайперів, яким віддали наказ застосовувати вогнепальну зброю на враження (стрільба в голову), влада вже спричинила умисні вбивства і масові поранення й каліцтва активістів Майдану та журналістів. Число постраждалих налічує вже сотні людей і збільшується щодня, причому з обох сторін. Тим не менше, влада не зупиняється, навпаки вона стягує до Києва спецпідрозділи МВС і Внутрішні війська, накопичує техніку та спецзасоби, готівкою приховано підгодовує офіцерів і бійців Беркуту та Внутрішніх військ – готує силову зачистку Майдану. Нам про це відомо достеменно. Наказ нищити Майдан і його активістів – лише питання часу.

ЗАВДАННЯ
1) Захистити Майдан і людей – від побиття та вбивства.
2) Очистити Київ від бандитів, відновити безпеку і правопорядок.
3) Змусити владу відмовитися від силових дій проти народу.
4) Створити передумови для швидкого мирного вирішення конфлікту.

ПЛАН ДІЙ
Лідерам трьох опозиційних фракцій, спільно зі Штабом спротиву:
1) Припинити вважати (називати публічно) людей на Грушевського провокаторами. Головний провокатор загострення ситуації і конфлікту загалом – це влада.
2) Включити до Штабу спротиву командирів опору на Грушевського з метою чіткої координації спільних дій по захисту Майдану, відповідальність покласти на Андрія Парубія (іншим у Штабі вони не довіряють).
3) Посилити Автомайдан народними депутатами, на їхніх власних автомобілях.
4) На випадок загрози штурму Майдану негайно забезпечити, щоб усі опозиційні народні депутати стояли в першому ряду захисників Майдану, очі-в-очі з бійцями Беркуту та Внутрішніх військ. Вивести з Майдану жінок, крім лікарів і журналістів.
5) Забезпечити на імовірних напрямах штурму Майдану автомобілі зі звуковими підсилювачами для оперативного управління обороною Майдану і доведення до людей відповідних наказів під час відбиття штурму. Підготувати додатковий комплект мегафонів, на випадок знищення автомобілів. Визначити авторитетних людей, з досвідом військового керівництва, здатних управляти і брати на себе відповідальність за дії тисяч людей в умовах силового штурму Майдану (на кожен із напрямів можливого наступу).
Автомайдану:
1) Цілодобово відслідковувати переміщення спецпідрозділів МВС, негайно інформувати Штаб спротиву про ознаки концентрації військ (сил) з агресивними намірами проти Майдану.
2) Спільно із задіяними футбольними вболівальниками, іншими активними громадянами, в тч військовими запасу та працівниками приватних охоронних структур, виявляти у місті бандитів, локалізовувати їхні злочинні насильницькі дії. Затримувати, фіксувати їх і, за наявності, їхні документи на фото (відео), супроводжувати до райвідділів міліції з фото (відео) фіксацією факту передачі та документів працівників міліції, яким бандитів передано. Інформацію про затримання бандитів негайно передавати журналістам.
Генералам і офіцерам запасу (задіяним за окремим планом):
1) Виявляти власними силами і оперативно перевіряти повідомлення, що надходять різними каналами, в тч через ЗМІ, про можливі переміщення військ і техніки, які можуть створити загрозу Майдану і життю людей. Про підтвердження чи спростування негайно інформувати Штаб спротиву і політиків, яким довіряєте, для оприлюднення від їхнього імені в пресі.
2) Цілодобово виявляти і локалізовувати провокаторів і бандитів всередині Майдану. Залучити додаткові сили в разі попередження про штурм та під час штурму Майдану.

УВАГА!
У зв’язку з тим, що влада неспроможна забезпечити спокій на вулицях і захист людей від насилля, більше того – влада діє спільно з бандитами і вдається до застосування вогнепальної зброї, внаслідок чого вже є загиблі й поранені серед громадян,

ПРОПОНУЮ:
Всім, хто має легальну вогнепальну зброю, в першу чергу народним депутатам, генералам і офіцерам запасу, з досвідом війни в Афганістані та участі в миротворчих операціях, ветеранам спецназу Збройних Сил та інших силових структур, працівникам приватних охоронних структур, журналістам, усім відповідальним громадянам – в разі небезпеки СТАТИ НА ЗАХИСТ ЛЮДЕЙ ЗІ ЗБРОЄЮ.
Якщо влада неспроможна забезпечити громадський порядок і життя людей – це має зробити народ, свідомі й відповідальні громадяни.
Під власну відповідальність визначаю ПРАВИЛА ЗАСТОСУВАННЯ ЗБРОЇ:
1. Не застосовувати зброю першим – забороняю категорично.
2. В разі, якщо бандитів, які створюють загрозу життю людей, можна зупинити від злочину іншими засобами фізичної протидії – зброю не застосовувати.
3. В разі, якщо інші засоби протидії не гарантують захисту життя людей, проти бандитів застосовується вогнепальна зброя. Перший постріл – попереджувальний у повітря, наступні – по ногам бандитів. В разі, коли напад на людей здійснюється стрімко і часу на попередження немає – стріляти одразу по ногам.
4. В разі, якщо бандити застосовують проти людей вогнепальну зброю – стріляти по ним без попередження.
5. Стріляти на смертельне враження, в голову чи верхню частину тіла – забороняю, за будь-яких умов.
6. В разі, якщо бандит піднімає руки догори, або іншим чином подає сигнал про припинення злочинних дій – застосовувати проти нього зброю забороняю. Затримати і вивести з місця події, не допустити проти нього насильства з боку збурених людей.
7. Бандитами вважати осіб, які умисно і свідомо вдаються до насилля проти людей, створюючи загрозу їхньому життю. Незалежно від того, виглядають вони як цивільні особи, чи одягнені в форму бійців спецпідрозділів (або схожу на міліцейську форму). Вбивати своїх громадян, стріляти по них – заборонено, і якщо хтось порушує присягу на вірність Українському народу і застосовує зброю проти мирних людей – значить, він бандит.

ЯКЩО БАНДИТИ ПІДУТЬ НИЩИТИ МАЙДАН І ВБИВАТИ ЛЮДЕЙ – стоятиму поряд з Вами. У першому ряду. І стрілятиму по бандитам першим із Вас.

Роби як я! Маю честь.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
1 Комментарий
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
grabian
grabian
10 лет назад

Римма Белоцерковская

Методичка

по утворенню територіальної громади

Які законодавчі акти необхідно прочитати:

Конституція України

Європейська хартія місцеве самоврядування

Положення про порядок проведення загальниз зборів

1.Встановлюємо відсутність або наявність конституційного власника: місцевого

бюджету, архівних документів,документів на право власності на землю територіальної

громади адмінстративно- територіальної одиниці.

Робимо Запити на наявність чи відсутність Конституційного власника тер громади села,селища, міста, району в місті з районним поділом.

1.1.Запит до обласного Міністерства юстиції про наявність територіальної громади ст. 142,143 Конституцї України ( вивчити )

1.2.Запит на отриманняя витягу з держ.реєстру про реєстрацію юридичних і фізичних осіб підприємців про відсутність чи наявність територіальної громади.

1.4. Запит до місцеврї ради про її засновників та розпорядчий документ про заснування місцевої Ради. (Протокол загальних зборів засновника територіальної громади власника) ( ст 142,143, Конституції України, ст. 80-83 Земельного Кодексу України) Встановлюємо ВІДСУТНІСТЬ місцевого бюджету власності територіальної громади,ВІДСУТНІСТЬ практично перевірена по всій території України ..Місцевий бюджет та документи права власності на землю ВІДСУТНІ

1.5. Запит в ЦВК (або до місцевого державного реєстра виборців)

1.6. Зясовуємо наявність ЄДРПУО державних органів влади ( місцевої ради, управління песнійного фонду, податкової, державної виконавчої служби, прокуратури, міліції,суду, державної казначейської служби) Поянення: відбулась підміна Конституційного власника держави кєрнесами,добкіними, тулубвми)

1.7. У випадку відсутності місцевого бюджету, архіву подаємо заяву про їх утворення.

Крок 2. Інформуємо про початок утворення Великої територіальної громади — власника держави з назвою Унітарна Республіка Україна громадян з кола особистої довіри, кола своїх рідних і друзів з усіх регіонів України. (Як зясувалось через громадську експертизу ми з вами 18 років тому і не оформили на себе, як громадян згідно Конституції України національне багатсво (землю, надра, промисловий і економічний потенціал), адже земля належить людині по праву народження.(Біблія Буття 1.28) Кожен громадянин згідно Конституції є рівноправним співвласником землі, всього, що її навповнює і надбання попередніх поколінь. ( Конституція ст.13,14 і 143) Кожен громадянин згідно Конституції України відповідає за свою землю перед Богом, нащадками і співвласниками та отримує з неї прибуток.( Конституція України, Приамбула, ст. 1) Оформившись власниками національного багатства, ми отримуємо свободу, захист і контроль над органами влади, над виборами, над своєю власністю.(а не сім»я чи олігархи)

Крок 3. Розяснювальна робота з громадянами членами територіальної громади окремої адмінітсративно — территоріальної одиниці ( села, селища, района, міста, района в містах з районним поділом

3.1 Знаходимо ( визначаємо) актуальну для територіальної громади проблему( розпаювання землі, незаконний видбуток(сланцевий газ), відсутність газу, води,)

3,2 Проводимо зустрічі з людьми і показуємо як вирішується актуальна проблема через офромлення права власності на частку національного багатсва(суспільної власності) в адміністративно територіальній одиниці та оформлення рееєстру власників громадян власників національного багатства в України

3.3 Збираємо підписи інформаційним листом…

Крок4. Утворення теріторіальной громади-власника

4.1 Приготувати і попередньо обговорити Статут територіальної громади-власника(МАЛА КОНСТИТУЦІЯ тер.ГРОМАДИ

4.2. Проводим загальні збори , як тільки є кількості 50% + 1 жителів, на цих загальних зборах має бути прийнято рішення: про створення територіальної громади-власника ,як юридичної особи публічного права власності за статутом територіальної громади, порядок безпосереднього управління майном територіальної громади , утворення власних внутрішніх органів влади територіальної громади , про люстрацію чиновників

1
0
Would love your thoughts, please comment.x