Сб. Апр 20th, 2024

На вибори президента України має йти кандидат, у якого найвищі шанси на перемогу, який отримає найвищу підтримку, і сьогодні це — Петро Порошенко. Про це заявив лідер УДАРу Віталій Кличко на з’їзді партії в суботу 29 березня у Києві, повідомляє прес-служба партії. За його словами, «вибори президента мають об’єднати суспільство, а не стати черговою війною всіх проти всіх». Віталій Кличко балотуватиметься на посаду міського голови Києва.

Петро Порошенко і Віталій Кличко підписали декларацію про об’єднання. У ній, зокрема, йдеться: політики об’єднались заради «максимальної ефективності спільних дій, щоб унеможливити узурпацію влади будь-якою політичною силою та гарантувати незворотність курсу європейських реформ в Україні. У документі зазначено, що політики консолідували свої зусилля з метою спільної перемоги демократичних сил на президентських, парламентських виборах, а також виборах мера Києва.

— Я хочу зробити Київ справжньою європейською столицею, а ми зможемо зробити нашу країну справжньою європейською країною. Я пропоную підтримати в якості єдиного кандидата від демократичних сил на президентських виборах кандидатуру Петра Порошенка, — повідомив лідер партії «Удар» Віталій Кличко.

— До цих пір в українській політиці не було випадків, коли два  кандидати в президенти, які користуються найбільшим рівнем підтримки  і довіри людей, могли би зробити такий вчинок, об’єднатися. Ми з Віталієм Володимировичем, і ми з партією «Удар»  закладаємо абсолютно нові традиції в українській політиці, — каже народний депутат України Петро Порошенко.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
2 комментариев
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Максим Воронцов
Максим Воронцов
10 лет назад

Интересно, откуда же берутся такие фантастические рейтинги???)))

Andre Domba
Andre Domba
10 лет назад

це шоколадне чмо само малює собі рейтинг

2
0
Would love your thoughts, please comment.x