Пт. Апр 26th, 2024

Один із лідерів екстремістів Донбасу на зустрічах з Ахметовим слухає позицію олігархаПушилін каже, що бізнесмен не фінансує сепаратизм в регіоні.

Денис Пушилін Пушилін зустрічається з Ахметовим Один із лідерів донецьких екстремістів Денис Пушилін зустрічається з бізнесменом Рінатом Ахметовим. Про це він заявив під час вчорашньої прес-конференції. За його словами, журналісти не правильно зрозуміли слова «народного губернатора» Павла Губарева в інтерв’ю російській газеті про, нібито, фінансування Ахметовим сепаратистів. «Навряд чи це заявляв Павло, пише ТСН.

Це якась інтерпретація його слів — ніякого фінансування абсолютно не було», — сказав він. Читайте При цьому Пушилін прокоментував особисті зустрічі із олігархом.

«За всіма зустрічам він висловлює свою позицію, а ми свою позицію і не більше того. Зустрічалися не більше тижня тому», — додав екстреміст. Нагадаємо, самопроголошений «народний губернатор» Павло Губарєв заявив російським ЗМІ, що Ахметов фінансує дві третини сепаратистів Донбасу.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x