Пт. Апр 19th, 2024

Одеська обласна рада співпрацює з сепаратистами, про що свідчить той факт, що останнє засідання планувалось 5 травня, в день похорону, що підставило б облраду під штурм сепаратистів

Таку думку в ефірі Еспресо.TV висловив депутат Одеської  обласної ради Олексій Гончаренко.

На його думку, при розслідуванні подій в Одесі 2 травня правоохоронці мають брати до уваги низку фактів, які на перший погляд не мають прямого відношення до дій сепаратистів.

«На 3 травня була призначена сесія облради, її перенесли на 5 травня. Це день похорону. А облрада, вона ж як магніт, притягує людей. Туди прийдуть люди, які будуть знервовані під враженнями від похорону. Вони б спробували штурмувати будівлю», — вважає депутат, наголосивши, що сесія скликалась на цей день свідомо, щоб підставити будівлю під штурм.

«Якщо штурм прошов би вдало, то зайняли б приміщення і оголосили б про плани на проведення референдуму. Якби штурм не вдався, то це була б чергова красива картинка для російських ЗМІ, які б розповідали, що «фашисти» б’ють мирних одеситів у день похорону нещодавно загиблих», — вважає Гончаренко.

На його думку, в місті діє мережа людей, які займають чиновницькі посади і при цьому співпрацюють з сепаратистами. Таких чиновників потрібно виявляти і відсторонювати від посад.

«Я вірю, що є єдиний центр координації цих людей. Я бачив, як в Горлівці після вдалого штурму МВС сепаратистами вийшов Безлер, оголосив, що він службовець російської армії, показав російський паспорт. Ми це все зафіксували на камери. І якби 2 травня сепаратистам вдався штурм в Одесі, то диверсант, який працює в місті, також об’явився б», — сказав Гончаренко.

Він також наголосив, що імовірно диверсанти зараз знаходяться десь в околицях міста і треба бути готовими до наступних провокацій.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x