Пт. Апр 26th, 2024

Співробітники МВС фактично брали участь у сутичках в Одесі 2 травня, на боці сепаратистів. Про це заявив в.о. генпрокурора Олег Махніцький.

«Мною дано розпорядження про проведення службового розслідування щодо заступника Генпрокурора Бончука, який зараз фактично відсторонений від виконання обов’язків на час проведення розслідування, а також щодо співробітників прокуратури в Одеській області», — зазначив Махніцький.

«Проведено розслідування в рамках якого встановлено, що прокуратура не має до цього ніякого відношення. Встановлено,що наказ давав начальник управління внутрішніх справ міста Одеси за погодженням з в.о. начальника управління МВС в Одеській області», — заявив керівник ГПУ.

«Ми можемо говорити не тільки про бездіяльність, а про співучасть», — сказав він.

В.о. генпрокурора зауважив, що міліція і сепаратисти носили однакові червоні пов’язки, що свідчить про змову, під час штурму відділку , де знаходилися затримані сепаратисти, міліціонери відкрито покидали щити.

«В даному випадку, є всі обставини кримінального правопорушення», — наголосив олег Махніцький.

У будь-якому випадку, голова ГПУ наголошує, що все, що відбувається в Одесі не було випадковістю. «Ми вже сьогодні можемо говорити, що це була спланована акція», — підкреслив він.

от UKRNEWS24

0 0 votes
Рейтинг статьи
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x